De kalender voor 2022-2023

 • Wanneer organiseren we wat…

 • Brunches en zondagse buffetten

  Bij Waerboom zijn we de pionier van de streek op gebied van brunches en zondagse buffetten. Onze brunches, lunches en buffetten zijn het uitgelezen moment om Waerboom gastronomisch te ontdekken. Je kan tevens genieten van de Waerboomservice met kleinere gezelschappen. Een ideale gastronomische invulling van uw verjaardag, jubileum of feestje.

  Maandelijks organiseren we talrijke evenementen, met en zonder dansgelegenheid. Deze vinden meestal op zondagmiddag plaats, maar ook op andere feestdagen en soms ’s avonds. Ontdek onze verschillende concepten: de gastronomisch buffetten met en zonder TD.

  Bekijk hier de kalender en reserveer

  Het rode bolletje voor de datum duidt erop dat de datum niet meer beschikbaar is.

  Om te reserveren: klik op de onderlijnde tekst naast de datum, vul uw gegevens in en boek online. Of neem telefonisch contact op 02/463.15.00

  Kredietkaartgegevens worden enkel gevraagd ter garantie van de reservering.

  Lege plaatsen zijn voor ons een groot verlies: zowel voor het nodeloos weggooien van eten, als het pure omzetverlies. Bovendien weigeren wij ook elke week nieuwe gasten voor onze zondagse brunches. Een vroegtijdige annulering geeft ons alleen meer kans om te tafel te kunnen herboeken.

  Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor verwachte aankomst, zo niet zal €30 euro per ontbrekende gast worden aangerekend.

  Mocht u hierover vragen hebben, aarzel niet om ons te contacteren.

  Hartelijk dank voor uw begrip,