Trouwen bij Waerboom

 • Waer je droomhuwelijk werkelijkheid wordt

 • Ging jouw partner recent voor jou op de knie en stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Allereerst: proficiat! Zijn jullie op zoek naar een feestbeleving verborgen in het groen, waar traditie en trends elkaar ontmoeten in een rustige en landelijke omgeving? Onze unieke locatie – te Groot-Bijgaarden, net buiten de bruisende hoofdstad Brussel – met uitzonderlijke zalen, hult je huwelijk ongetwijfeld in een intieme atmosfeer, waar fonkelende lichtjes boven jullie zweven en magie nooit ver weg is.

  Wij jongleren met verfijnde culinaire verwennerij, een prachtig kader, een uitstekende service en de kracht om onvergetelijke feestjes te bouwen. Jullie kiezen de gelukkige genodigden en het feestmaal, wij verzorgen de rest van a tot z: van de zaal, signalisatie, parking en ingang tot de tafel voor de cadeautjes, het krukje om even te rusten en de perfecte timing door de maître om tijdig die langverwachte openingsdans in te zetten.

  Gaat jullie hartje sneller kloppen en zien jullie een landelijke, sprankelende (en instaworthy ;)) bruiloft wel zitten? Laat jullie droombruiloft tot leven komen bij Waerboom. Pssst… we hebben alvast een bijzonder trouwcadeau voor jullie!

  Waerboom’s troeven

  • Totaalconcept (tafels, stoelen, napgoed, vestiaire,…)
  • Groene landelijke omgeving
  • Rustiek karakter
  • Gastronomische huiskeuken op topniveau
  • Meer dan 30 jaar expertise
  • Voldoende parkeergelegenheid

  Totaalconcept

  We begrijpen bij Waerboom maar al te goed dat jullie als koppel jullie persoonlijkheid willen laten shinen op jullie trouwdag en ieder onderdeel een unieke twist willen geven. Daarom staan we op elk moment aan jullie zijde en stellen we maar al te graag onze 30 jaar ervaring en passie tot jullie beschikking om samen een onvergetelijk feest te organiseren. We besparen jullie tijd én zorgen dankzij onze partners (voor bloemen, fotografen en dj) die de bruiloftlocatie vanbinnen en vanbuiten kennen. Uiteraard zijn jullie zelf vrij om met een weddingplanner of andere partner naar keuze te werken (uitgezonderd voor catering).

  Feestzalen

  Een hoeve, karaktervolle parketvloeren, robuuste steen, mooie houten plafonds en authentieke balken vormen hét decor voor onze trouwlocatie met karakter. Waerboom is een unieke trouwlocatie waar charme, natuur en gastronomie samenkomen. Deze uitzonderlijke combinatie staat garant voor een waanzinnig rustieke bruiloft, waar binnen- en buitenbeleving naadloos in elkaar overgaan.

  Catering

  Walking dinner, buffet of opgediend banket: wij maken het waar! Onze huiskeuken is hét paradepaardje van Waerboom, geïnspireerd op de traditionele Frans-Belgische gastronomie en verfijnd met het beste uit de wereldkeuken met een moderne ‘touch’. Een geslaagd feest is bij ons onlosmakelijk verbonden met culinaire hoogstandjes. Catering gebeurt dan ook altijd in house. Externe cateraars zijn hierdoor niet toegelaten.

  Hotel

  Wensen jullie na jullie huwelijk meteen het bed in te ploffen? Dan kunnen jullie overnachten in de bruidssuite van Waerboom Hotel. Zo genieten jullie de volgende dag van een ontspannend ontbijt waarbij jullie lekker kunnen nagenieten van het feest.

  Ons trouwcadeau voor jou

  Zo’n bijzondere gebeurtenis als jullie trouw in Waerboom verdient natuurlijk een origineel cadeau. Wij schenken jullie daarom een jaar gratis toegang tot de wellness van Waer Waters* bij de organisatie van je trouw bij Waerboom.

  *Actie onderworpen aan voorwaarden: geldig voor huwelijksfeesten met een minimum van 180 personen voor volledig menu, niet cumuleerbaar en geldig in 2022-2023.

  Trouwen jullie op een vrijdag?

  Friyay! Dan is de zaalhuur gereduceerd 🥜  én krijg je er een gratis suite bovenop. Op deze manier geniet je van een XL-Huwelijksweekend.

  Kom vrijblijvend langs

  Neen, jullie dromen niet. Kom daarvoor gerust vrijblijvend eens langs. Maak een afspraak via het onderstaand formulier of bel ons op het nummer +32 (0)2 463 15 00. Iedere woensdag en donderdag (op afspraak) tussen 13u en 20u beantwoorden we graag al jullie vragen. Het wordt hoe dan ook een prachtige dag, gevuld met herinneringen voor het leven. Het leven dat jullie samen zullen delen! Het voltallig Waerboom team staat voor jullie klaar om die droomdag ‘Waer’ te maken. Op meters afstand van het feest zal de liefde voelbaar zijn, dat beloven we jou alvast.

  Waerboom is reeds jaren lid van

  • HL België, Network of Professional Wedding Vendors.
  • House of Weddings

  Geniet mee van onze 30 jaar ervaring en beleef de dag van jullie leven.