Uw feestzaal met
gastronomische huiskeuken

 • Wij bezorgen u een onvergetelijke dag en een zorgeloze nacht…

 • Feestzaal Waerboom is het adres bij uitstek voor het organiseren van uw feestjen. Gaande van communiefeesten, (huwelijks)verjaardagen, pensioen-vieringen, jubileums, familiefeesten en babyborrels. Ontvang uw genodigden voor het aperitief op de betoverende binnenkoer.
  Geniet vervolgens van het gastronomisch diner en onvergetelijk avondfeest in één van onze rustiek-chique zalen.

  Voor kleine groepjes (minder dan 30 personen) kan u ook steeds aanschuiven aan één van onze gastronomische buffetten op zondag: absolute culinaire verwennerij!

  Wat mag en wat mag niet? Coronaprotocol (bron: Horeca Vlaanderen 8 oktober 2020)

  Restaurants:

  • hebben een maximum van 10 personen per tafel, behalve wanneer het om één huishouden gaat dat samenwoont (in dat geval kan de tafel dus nog meer mensen bevatten)
  • mogen openen vanaf het gebruikelijke openingsuur tot 1 uur ’s nachts. De zaak blijft ononderbroken gesloten vanaf dit sluitingsuur tot 6 uur ’s ochtends. De gemeentelijke overheid kan een eerder sluitingsuur opleggen.

  Feestzalen en cateraars:

  • De huidige wetgeving verandert niet. Er is nog steeds een onbeperkt aantal personen toegelaten bij gezeten recepties en banketten als ze verzorgd worden door een professionele catering/traiteur. Mits strikte opvolging van het horecaprotocol met alle nodige afstands- en veiligheidsregels.

  Walking dinner, buffet of opgediend banket: u zegt het maar, wij maken het waar! (In coronatijd mogen enkel gezeten formule)

  Iedere woensdag- en donderdagavond kan u bij ons terecht. Wij ontvangen u graag op afspraak.
  We nemen samen een kijkje in de zalen, bespreken met u uw wensen en overlopen de verschillende mogelijkheden.

  Liever uw gerecht op het bord geserveerd, of in buffet? Of verkiest u een live-cooking gebeuren met rotisoir, bbq,…

  Gaan we eerder voor casual-style of klassiek?

  U kiest en wij zorgen, onder leiding van onze maître of banketmanager, voor uw droomfeest!

  Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

  Wenst u na het feest niet meer naar huis te rijden en te genieten van een heerlijke nachtrust? Boek dan hier uw kamer en geniet nog na samen met uw vrienden of familie tijdens het ontbijt.