Waer Waters Resort

 • Een oase van rust en ontspanning

 • Een oase van rust en ontspanning in een unieke setting (op wandelafstand van het hotel) kan je terugvinden in Waer Waters te Groot-Bijgaarden.

  Een wellness, fitness en restaurant in Waerboomstijl: een decor met prachtige materialen, professionele omkadering en een superieure huiskeuken.

  Met meer dan 12.000 m² aan binnen- en buiteninfrastructuur is deze naakt en geklede spa uniek in België. Want u kan er naast ontspanning ook meer dan 1000 m² aan inspanning terugvinden met de fitness. Ontdek het uitgebreid aanbod aan groepslessen: spinning, yoga, mindfullness,…

  Geniet na een drukke werkdag van een moment van ontspanning in de wellness of maak gebruik van de fitness om je volledig uit te leven.

  Tip: Combineer het beste van twee werelden met een teambuilding bij Waerboom en een sportieve of ontspannende activiteit bij Waer Waters.

  Of plan een weekendje weg met je partner: geniet van een dagje shoppen in het bruisende Brussel, overnacht in de Waerboom en maak je weekend af met een relax dagje bij Waer Waters. Check ons hotel om je overnachting te boeken.

  Kom je graag goed voorbereid naar Waerboom, neem dan al een kijkje op de website.