Waer Waters Resort

 • Een oase van rust en ontspanning

 • Een oase van rust en ontspanning in een unieke setting (op wandelafstand van het hotel) kan je terugvinden in Waer Waters te Groot-Bijgaarden.

  Een wellness, fitness en restaurant in Waerboomstijl: een decor met prachtige materialen, professionele omkadering en een superieure huiskeuken.

  Met meer dan 6000 m² aan binnen- en buiteninfrastructuur is deze naakt en geklede spa uniek in België. Want u kan er naast ontspanning ook meer dan 1000 m² aan inspanning terugvinden met de fitness. Ontdek ook het uitgebreid aanbod aan groepslessen: spinning, yoga, mindfullness, …

  Geniet na een drukke werkdag van een moment van ontspanning in de wellness, gekleed en naakt, of maak gebruik van de fitness om je volledig uit te leven.

  Je kan ook perfect een teambuilding bij Waerboom combineren met een sportieve of ontspannende activiteit bij Waer Waters. Het neemt je nog geen 10 minuten te voet voor je er bent. Dit is een perfecte mix van werk en ontspanning!

  Of regel gewoon een weekendje weg met je partner: geniet van een dagje shoppen in bruisend Brussel, overnacht in de Waerboom en maak je weekend af met een relax dagje Waer Waters. Check ons hotel om je overnachting te regelen.

  Wens je je op je bezoek goed voor te bereiden, neem dan al een kijkje op de website.