Landingspagina banket

Wilt u een banket organiseren bij Waerboom?

Heeft u iets te vieren, een verjaardag, jubileum, examenfeest, communicatie, bruiloft of borrel en bent u op zoek naar event catering? Salons Waerboom verzorgt de catering voor zeer uiteenlopende evenementen. Wij nemen graag uw werk uit handen, zodat u volop tijd heeft voor uw gasten.

Maak uw event een succes met event catering op maat
Bent u op zoek naar event catering en heeft u nog geen geschikte locatie gevonden? Salons Waerboom is u graag van dienst met heerlijke producten en een exclusieve locatie. Al jaren neemt Salons Waerboom de verzorging voor haar rekening van zeer uiteenlopende feesten. Uw evenement is bij ons zeker in goede handen. Met enthousiasme en creativiteit zet ons vakkundige team zich dagelijks voor 100% in om uw evenement tot een succes te maken. Wij nemen de catering voor evenementen graag uit handen. Dit geldt ook voor de inrichting, zoals de juiste aankleding met de juiste verlichting van uw feest. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Catering voor evenementen op maat

Onder goede dienstverlening verstaan wij niet alleen een eerlijke prijs- kwaliteitverhouding maar ook een kwalitatief hoogwaardig cateringproduct. Uw evenement kan in overleg geheel op maat verzorgd worden. Uw wensen staan uiteraard centraal. Kenmerken als kwaliteit en professionele service zijn belangrijk voor ons bedrijf.

Laat u verrassen door feestzaal Waerboom

Het is begrijpelijk dat u er zeker van wilt zijn dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Bij ons komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Met event catering van Salons Waerboom is uw feest compleet! Wilt u meer weten over onze catering voor evenementen? Of wilt u een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Neem dan contact op door te bellen naar +32 (0)2 463 15 00.

Waar vindt u ons?

 

[google_maps id=”1085″]