De kalender voor 2022-2023

 • Wanneer organiseren we wat…

 • Brunches en zondagse buffetten

  Bij Waerboom zijn we de pionier van de streek op gebied van brunches en zondagse buffetten. Onze brunches, lunches en buffetten zijn het uitgelezen moment om Waerboom gastronomisch te ontdekken. Je kan tevens genieten van de Waerboomservice met kleinere gezelschappen. Een ideale gastronomische invulling van uw verjaardag, jubileum of feestje.

  Maandelijks organiseren we talrijke evenementen, met of zonder dansgelegenheid. Deze vinden merendeels op zondagmiddag plaats, maar ook op andere feestdagen en soms ’s avonds. Ontdek onze verschillende concepten: de gastronomisch buffetten met en zonder TD.

  Kijk je al uit naar de feestdagen bij Waerboom?

  Traditiegetrouw verwelkomen we jullie ook graag om Kerst en Nieuw samen met ons te vieren. We buigen ons momenteel nog even over de creatie van ons gastronomisch kerstbuffet en het Nieuwjaarsmenu. Op dit moment is er dus nog geen info bekend omtrent prijzen of menu’s. Nog even geduld dus tot de onthulling van ons eindejaar programma eind oktober, maar vanaf dan is watertanden toegestaan. Inschrijven kan vanaf begin november. Houd zeker begin november onze website en/of sociale mediakanalen in de gaten. Wij hopen jou te mogen verwelkomen met de feestdagen.

  Bekijk hier de kalender en reserveer

  Het rode bolletje voor de datum duidt erop dat de datum niet meer beschikbaar is.

  Om te reserveren: klik op de onderlijnde tekst naast de datum, vul uw gegevens in en boek online. Of neem telefonisch contact op 02/463.15.00

  Kredietkaartgegevens worden enkel gevraagd ter garantie van de reservering.

  ALLE INFO OVER DE EINDEJAARSFEESTEN KAN U TERUGVINDEN VANAF EIND OKTOBER OP ONZE WEBSITE. INSCHRIJVEN KAN VANAF 7 NOVEMBER.