Vergaderruimte met catering

Bij Salons Waerboom hebben we de beste seminariezaal voor al uw productvoorstellingen en bedrijfmanifestaties. Het rustiek kader vormt met ieder product of thema een ideale symbiose.

Seminariezaal voor 10 tot 900 personen

De seminariezaal van Salons Waerboom laat zich uitstekend lenen voor een seminarie, congres, een snelle en overheerlijke zakenlunch of vergadering. Product presentaties en bedrijfsaangelegenheden komen hier uitstekend tot hun recht. Naast binnen activiteiten is er bij De Waerboom ook ruimte voor buitenactiviteiten. Ook bieden wij professionele begeleiding bij de organisatie van uw event. Salons Waerboom biedt privéparking tot 400 wagens. Ons complex is eenvoudig te bereiken en ligt in Groot-Bijgaarden, vlakbij Brussel op het knooppunt van de Brusselse Ring en E40 richting Gent. Ons hotel met 45 kamers maakt het ook perfect mogelijk om seminaries met overnachting te organiseren: ideaal voor meerdaagse opleidingen en teambuildingen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

In heel het complex van Salons Waerboom is gratis WiFi beschikbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de seminariezaal van Salons Waerboom in verband met uw bedrijfs- of productevenement? Dan kunt u ons bereiken per telefoon: +32 (0)2 463 15 00 of via het contactformulier. Wij bieden u graag een passende oplossing.

Bekijk ook

trouwfeest met overnachting | trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheid | tuinfeest met bbq brussel

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?