Vergaderruimte met catering

Een inspirerende vergaderruimte met catering voor uw training, vergadering of workshop vindt u bij Salons Waerboom. Wij beschikken over verschillende flexibele vergaderzalen voor meetings, congressen, seminaries, exposities en forums voor 10 tot 900 personen.

Vergaderruimte met catering in een sfeervolle groene omgeving

U kent het vast wel, een lange vergadering in een kille zakelijke ruimte. En hoewel het wel vereist is, kunt u moeilijk uw concentratie bewaren. Zo gaat vergaderen nu eenmaal. Volgens Salons Waerboom kan dit anders. Wat is er fijner dan vergaderingen in een groene omgeving? Het geeft rust en concentratie en in de pauze geeft het u extra energie om de volgende vergadersessie weer fris in te gaan. Wij bieden een vergaderruimte met catering, om te zorgen dat u en uw gasten en/of collega’s met een goed gevulde maag de volledige aandacht er weer bij hebben. Ons hotel met 45 kamers maakt het ook perfect mogelijk om residentiele seminaries te organiseren en is ideaal voor meerdaagse opleidingen en teambuildingactiviteiten.

Vergaderen met karakter

Waerboom verzorgt uw planning van A tot Z, zodat u zich kunt richten op de inhoud van uw seminarie en uw gasten. Onze focus ligt op alle randzaken. Wilt u meer weten over het huren van een vergaderruimte met catering? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons op +32 (0)2 463 15 00. Ook voor uw personeelsfeest kunt u bij ons terecht!

Bekijk ook

bbq tuinfeest | bbq tuinfeest met overnachting | brunchen op zondag

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?