Locatie personeelsfeest

Het complex van Salons Waerboom is een unieke, sfeervolle locatie voor uw personeelsfeest. Wij garanderen u sfeer, kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs.

Unieke locatie voor een personeelsfeest

Salons Waerboom in Groot-Bijgaarden is een prachtig complex vlakbij Brussel, te midden van het groen, en vormt een unieke en sfeervolle locatie voor uw personeelsfeest. U kunt bij ons ook terecht voor andere aangelegenheden zoals banketten, seminaries, evenementen, vergaderingen en overnachtingen. Salons Waerboom is veel meer dan alleen een feestzaal! Ons domein biedt prachtige tuinen en terrassen, zalen in bourgondische stijl en een exquise keuken. Tevens is onze locatie zeer geschikt voor een personeelsfeest vanwege onze privé parking, waar plaats is voor maar liefst 400 wagens. Ons complex ligt in het prima bereikbare Groot-Bijgaarden, vlakbij Brussel op het knooppunt van de Brusselse Ring en E40 richting Gent. Een routeplan naar De Waerboom kunt u hier downloaden.

Beleef een onvergetelijk feest

Wenst u te overnachten na een gezellig feest? Zonder remmingen feesten kan dankzij ons stijlvol hotel! Fris en monter verschijnt u aan het ontbijtbuffet waar u kan napraten met collega’s over die mooie avond. Heeft u vragen over Salons Waerboom als locatie voor uw personeelsfeest? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via +32 (0)2 463 15 00.

Bekijk ook

seminarie met overnachting | seminariezaal | trouwfeest met overnachting

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?