Tuinfeest met bbq Brussel

Voor gezellig tuinfeest met een bbq moet u in de regio Brussel bij de Waerboom in Groot-Bijgaarden zijn! In de groene omgeving van Groot-Bijgaarden ligt de ouderlijke hoeve van familiebedrijf de Waerboom. De afgelopen 30 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig complex met diverse horecamogelijkheden. De uitgebreide mogelijkheden, de ideale ligging nabij Brussel en de jarenlange ervaring maken van dit complex een unieke locatie voor vele gelegenheden!

Gezellig tuinfeest met bbq organiseren nabij Brussel

Zowel in ons hotel als het restaurant en de feestzalen worden door onze keuken de meest verfraaide en lekkerste gerechten geserveerd. Onze huiskeuken is veelal geïnspireerd op de traditionele Frans-Belgische keuken en maakt enkel gebruik van een uitstekende kwaliteit producten. Of u nu een gastronomisch 3-gangenmenu bestelt, een tuinfeest met bbq buffet laat verzorgen of een traiteur laat komen vanuit Brussel, alle gerechten worden bij ons met liefde en zorg voor u bereid! Bekijk de gerechten van dit seizoen of kom langs in ons restaurant om de verschillende gerechten te proeven.

Feesten in een mooie groene omgeving

De ideale en mooie groene ligging van de Waerboom maakt onze feestaccommodaties zeer aantrekkelijk voor exclusieve trouwfeesten, een bedrijfsborrel of een tuinfeest met bbq op een steenworp afstand van Brussel. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel ons dan op: +32 (0)2 463 15 00.

Bekijk ook

vergaderruimte met catering | bbq tuinfeest | bbq tuinfeest met overnachting

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?