Waerboomhof – Unieke locatie – Toprassen van eigen kweek

 • Exclusiviteit op Waerboomhof

 • Naast het domein van de Waerboom bevindt zich het Waerboomhof.

  Betreed Waerboomhof en kom terecht in een oase van rust en gezelligheid, edoch gelegen aan de rand van Brussel.
  Een vierkantshoeve met een unieke feestzaal, gezellig salon, kamers, maar ook effectief de plaats waar ook nog aan landbouw gedaan wordt.

  Hoeve kamers

  Gelegen aan de rand van Brussel, kan u zich hier toch even volledig terugtrekken en geniet tevens van de rust en kalmte van de hoeve in onze gastenkamers op de hoeve.

  Exclusiviteit op Waerboom niveau

  Wenst u exclusief van onze faciliteiten gebruik te maken, dan kan dit. Onze nieuwste en unieke zaal, ‘de SCHUUR’, laat dit toe. Betreedt de hoeve en enter een aparte wereld  met een landelijk, rustiek en kwaliteitsvol karakter. Perfect voor een bedrijfsmeeting, familiefeest, receptie, bbq, tuinfeest,… Uitsluitend U en uw gasten genieten van de hoeve.

  Hoevefeesten

  Één keer per jaar, rond 15 augustus, vinden hier de Hoevefeesten plaats. Een heus volksfeest met fantastische buffetten. Aansluitend  volgt het optreden van een gekende zanger of groep en dansfeest. Zie hier meer info voor dit jaar.

  Toprassen

  Enkele toprassen worden hier met de grootste zorg gekweekt:
  Mechelse Koekoek, Angus Aberdeen, Duke of Berkshire.
  Overtuigd van de sublieme smaak van deze toprassen, in combinatie met een gezonde en trage kweek, is dit een meerwaarde voor elke Bourgondiër.

  Weet wat je eet!