Together we say ‘Yes

 • Waerboom, waar je droomhuwelijk realiteit wordt…

 • Eerst en vooral willen wij u van harte feliciteren met uw wens om te trouwen!
  Samen met u, maken wij er graag uw droomhuwelijk van.

  Uw trouwfeest is de dag van uw leven en die moet perfect zijn. Dit met een prachtig kader, succulent diner en een prima service, gevolgd door een spetterend feest. Daarvoor moet u in de Waerboom zijn.

  Dankzij onze verschillende zalen, kunnen wij feesten verzorgen voor zowel grote als kleine aantallen genodigden.

  Bij een trouwfeest horen ook een DJ, bloemen fotograaf,… Uiteraard bent u vrij om te kiezen met wie u wenst te werken, daarentegen kunnen wij u altijd één van onze partners voorstellen. Zij kennen onze zalen al en hierdoor wint u uiteraard tijd en zorgen!
  Catering gebeurt steeds in house.

  Wenst u zorgeloos te overnachten in de bruidssuite na de mooiste dag van uw leven? Boek hier de bruidssuite en geniet de volgende dag van een ontspannend dagje wellness bij Waer Waters.

  Iedere woensdagavond en donderdagavond (enkel op afspraak) kan u bij ons terecht tussen 18 en 20 uur voor al uw vragen. Wij overlopen samen met u, hoe uw droomhuwelijk er moet uitzien en bespreken de mogelijkheden. Onze 30 jaar ervaring helpt uw trouwfeest te verheffen tot een onvergetelijke dag. U kan uiteraard nog steeds nog steeds beroep doen op een eigen sfeerarchitect of weddingplanner.

  Wat mag en wat mag niet, in een notendop? 

  SAMENGEVAT (bron: Horeca Vlaanderen 3/07/20):

  Gezeten recepties en banketten met privékarakter

  • er is geen vrije toegang, het vindt plaats op uitnodiging en is gericht op de familiale, vrienden- of professionele kring. Bijvoorbeeld: huwelijksrecepties, babyshowers, koffietafels of bedrijfsfeestjes voor personeelsleden. Banketten of recepties georganiseerd door een vereniging voor hun leden valt hier ook onder.
  • het wordt verzorgd door een professionele catering- of traiteuronderneming.
  • het mag niet plaatsvinden tussen 1u ’s nachts en 6u ’s morgens.
  • een maximum van 50 personen tot 31 juli (maximum 100 personen vanaf 1 augustus 2020) is toegestaan.
  • dit moet plaatsvinden met respect voor het protocol of voor de volgende geldende regels van toepassing voor de horeca:
   • de tafels worden zo geplaatst dat een afstand van minstens 1,5 meter tussen de tafels wordt gegarandeerd, tenzij de tafels worden gescheiden door een plexiglazen wand of een gelijkwaardig alternatief met een minimale hoogte van 1,8 meter
   • een maximum van vijftien personen per tafel is toegestaan
   • enkel zitplaatsen aan tafel zijn toegestaan
   • het dragen van een mondmasker door het personeel is verplicht in de zaal (indien dit omwille van medische redenen niet mogelijk is, kan een gelaatsscherm gedragen worden)
   • het dragen van een mondmasker door het personeel is verplicht in de keuken, (indien dit omwille van medische redenen niet mogelijk is, kan een gelaatsscherm gedragen worden) met uitsluiting van functies waarvoor een afstand van 1,5 meter kan worden gerespecteerd.
   • er is geen enkele bediening aan de bar toegestaan, met uitzondering van eenmanszaken met naleving van een afstand van 1,5 meter
   • terrassen en openbare ruimten worden georganiseerd overeenkomstig de voorschriften bepaald door de gemeentelijke overheden en met respect voor dezelfde regels als deze die binnen gelden.
  • de regel dat gasten aan hun eigen tafel moeten blijven zitten, valt hier dus weg.
  • dit mag ook bij de gasten thuis georganiseerd worden, mits het volgen van alle bovenstaande regels en het horecaprotocol.

  Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

  Trouwen op VRIJDAG
  is
  GRATIS zaalhuur
  en 
  GRATIS suite

  Geniet van uw XL-huwelijksweekend

  Organiseer uw trouwfeest in de Waerboom en ontvang een jaar gratis toegang tot de wellness van Waer Waters cadeau!*

  *(actie onderworpen aan voorwaarden: niet cumuleerbaar en voor feesten met een minimum van 150 personen voor volledig menu, geldig in 2018-2019)

  Waerboom is reeds jaren lid van
  HL België, Network of Professional Wedding Vendors.

  Geniet mee van onze 30 jaar ervaring en beleef de dag van uw leven…