Together we say ‘Yes

 • Waerboom, waar je droomhuwelijk realiteit wordt…

 • Eerst en vooral willen wij u van harte feliciteren!
  Samen met u, maken wij er graag uw droomhuwelijk van. Wij gidsen u door de gehele organisatie van een ruwe schets, naar een goed georganiseerd plan. Als professionele partner, met 30 jaar ervaring, delen wij onze goede raad en adviezen met u en zorgen voor een ware beleving.

  Uw trouwfeest is de dag van uw leven en die moet uiteraard perfect zijn: een prachtig kader, een succulent diner en een prima service, gevolgd door een spetterend feest. Daarvoor moet u in de Waerboom zijn. Wij zorgen voor een totaalconcept! U kiest de menu en geeft het aantal gasten door en wij doen de rest. De zaal zal tiptop in orde staan, de naamaanduiding vanop de parking tot aan de ingang, de tafel voor de cadeautjes, het krukje om even uit te rusten,… De timing wordt in het oog gehouden door de maître, zodat het dansfeest tijdig kan worden in gezet… en zo veel meer.

  Bij een trouwfeest horen ook een DJ, bloemen fotograaf,… Uiteraard bent u vrij om te kiezen met wie u wenst te werken, maar wij kunnen u altijd één van onze partners voorstellen. Zij kennen de zaal vanbinnen en vanbuiten en hierdoor wint u uiteraard tijd en zorgen!
  Catering gebeurt steeds in house (geen externe cateraars toegelaten).

  Wenst u zorgeloos te overnachten in de bruidssuite na deze prachtige dag? Boek hier de bruidssuite en geniet de volgende dag van een ontspannend ontbijt om na te genieten van uw feest.

  Iedere woensdag en donderdagnamiddag en avond (op afspraak) kan u bij ons terecht tussen 13 en 20 uur voor al uw vragen. Wij overlopen samen met u hoe uw droomhuwelijk er moet uitzien en bespreken de mogelijkheden. Onze 30 jaar ervaring helpt uw trouwfeest te verheffen tot een onvergetelijke dag. U kan uiteraard nog steeds nog steeds beroep doen op een eigen sfeerarchitect of weddingplanner.

  Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

   

   

  Trouw op een vrijdag =

  GRATIS zaalhuur & GRATIS suite.

  Op deze manier geniet je van een XL-Huwelijksweekend.

  Organiseer uw trouwfeest in de Waerboom en ontvang een jaar gratis toegang tot de wellness van Waer Waters cadeau!*

  *Actie onderworpen aan voorwaarden: niet cumuleerbaar en voor huwelijksfeesten met een minimum van 150 personen voor volledig menu, geldig in 2021-2022

  Waerboom is reeds jaren lid van
  – HL België, Network of Professional Wedding Vendors.

  – House of Weddings

  Geniet mee van onze 30 jaar ervaring en beleef de dag van uw leven.