Together we say ‘Yes

 • Waerboom, waar je droomhuwelijk realiteit wordt…

 • Eerst en vooral willen wij u van harte feliciteren met uw wens om te trouwen!
  Samen met u, maken wij er graag uw droomhuwelijk van. Wij gidsen u door de gehele organisatie van een ruwe schets, naar een goed georganiseerd plan. Als professionele partner, met 30 jaar ervaring, delen wij onze goede raad & adviezen met u en zorgen voor een ware beleving.

  Uw trouwfeest is de dag van uw leven en die moet perfect zijn: een prachtig kader, een succulent diner en een prima service, gevolgd door een spetterend feest. Daarvoor moet u in de Waerboom zijn. Wij zorgen voor een totaalconcept! U kiest de menu, u geeft het aantal gasten door en wij doen de rest: uw zaal zal klaar staan tot in de puntjes, de naamaanduiding vanop de parking tot aan de ingang, de tafel voor de cadeautjes, het krukje om even uit te rusten,… De timing wordt in het oog gehouden door de maître, zodat het dansfeest tijdig kan worden in gezet… en zo veel meer…

  Bij een trouwfeest horen ook een DJ, bloemen fotograaf,… Uiteraard bent u vrij om te kiezen met wie u wenst te werken, daarentegen kunnen wij u altijd één van onze partners voorstellen. Zij kennen de zaal al en hierdoor wint u uiteraard tijd en zorgen!
  Catering gebeurt steeds in house (geen externe cateraars toegelaten).

  Wenst u zorgeloos te overnachten in de bruidssuite na de mooiste dag van uw leven? Boek hier de bruidssuite en geniet de volgende dag van een ontspannend dagje wellness bij Waer Waters.

  Iedere woensdagavond en donderdagavond (enkel op afspraak) kan u bij ons terecht tussen 18 en 20 uur voor al uw vragen. Wij overlopen samen met u, hoe uw droomhuwelijk er moet uitzien en bespreken de mogelijkheden. Onze 30 jaar ervaring helpt uw trouwfeest te verheffen tot een onvergetelijke dag. U kan uiteraard nog steeds nog steeds beroep doen op een eigen sfeerarchitect of weddingplanner.

  Wat mag en wat mag niet, in een notendop? Coronaprotocol 2020

  SAMENGEVAT (bron: Horeca Vlaanderen en gemeente Dilbeek):

  Gezeten recepties en banketten met privékarakter

  • er is geen vrije toegang, het vindt plaats op uitnodiging en is gericht op de familiale, vrienden- of professionele kring. Bijvoorbeeld: huwelijksrecepties, babyshowers, koffietafels of bedrijfsfeestjes voor personeelsleden. Banketten of recepties georganiseerd door een vereniging voor hun leden valt hier ook onder.
  • het wordt verzorgd door een professionele catering- of traiteuronderneming.
  • het mag niet plaatsvinden tussen 1u ’s nachts en 6u ’s morgens.
  • dit moet plaatsvinden met respect voor het protocol of voor de volgende geldende regels van toepassing voor de horeca:
   • de tafels worden zo geplaatst dat een afstand van minstens 1,5 meter tussen de tafels wordt gegarandeerd, tenzij de tafels worden gescheiden door een plexiglazen wand of een gelijkwaardig alternatief met een minimale hoogte van 1,8 meter
   • een onbeperkt aantal personen toegelaten bij gezeten recepties en banketten als ze verzorgd worden door een professionele catering/traiteur. Mits strikte opvolging van het horecaprotocol met alle nodige afstands- en veiligheidsregels.
   • enkel zitplaatsen aan tafel zijn toegestaan
   • er kunnen maximaal 10 personen aan een tafel zitten
   • het dragen van een mondmasker is verplicht voor alle gasten, behalve wanneer ze aan tafel zitten
   • het dragen van een mondmasker door het personeel is verplicht in de zaal (indien dit omwille van medische redenen niet mogelijk is, kan een gelaatsscherm gedragen worden)
   • het dragen van een mondmasker door het personeel is verplicht in de keuken, (indien dit omwille van medische redenen niet mogelijk is, kan een gelaatsscherm gedragen worden) met uitsluiting van functies waarvoor een afstand van 1,5 meter kan worden gerespecteerd.
   • er is geen enkele bediening aan de bar toegestaan, met uitzondering van eenmanszaken met naleving van een afstand van 1,5 meter
   • terrassen en openbare ruimten worden georganiseerd overeenkomstig de voorschriften bepaald door de gemeentelijke overheden en met respect voor dezelfde regels als deze die binnen gelden.
  • Er mag geen versterkte muziek gespeeld worden, binnen de horecazaak geldt een decibelbeperking voor versterkte muziek tot maximaal 80 Db.
  • Het is verboden om de horecazaak of het terras verlaten om buiten te gaan roken.

  Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

  Trouwen op VRIJDAG
  is
  GRATIS zaalhuur
  en 
  GRATIS suite

  Geniet van uw XL-huwelijksweekend

  Organiseer uw trouwfeest in de Waerboom en ontvang een jaar gratis toegang tot de wellness van Waer Waters cadeau!*

  *(actie onderworpen aan voorwaarden: niet cumuleerbaar en voor huwelijksfeesten met een minimum van 150 personen voor volledig menu, geldig in 2021-2022)

  Waerboom is reeds jaren lid van
  – HL België, Network of Professional Wedding Vendors.

  – House of Weddings

  Geniet mee van onze 30 jaar ervaring en beleef de dag van uw leven…