Uw trouwfeest is uw dag, wij laten u genieten

 • Wij bezorgen u een onvergetelijke en zorgeloze dag…

 • Uw trouwfeest vieren in een prachtig groen decor en je als prinsenpaar voelen, dat wil toch iedereen? Dit met een succulent diner en een prima service, gevolgd door een spetterend feest. Daarvoor moet u in de Waerboom zijn. De rustieke materialen, bourgondische steen en massieve eik, waarmee de zalen zijn aangekleed, stralen klasse uit en zijn het ideale decor voor de mooiste dag van uw leven.  Dankzij onze verschillende zalen, kunnen wij u een feest verzorgen voor zowel een groot als klein aantal genodigden.

  Bij een trouwfeest horen ook een DJ, bloemen,… Uiteraard bent u vrij om te kiezen met wie u wenst te werken, daarentegen kunnen wij u altijd één van onze partners voorstellen. Zij kennen onze zalen al en hierdoor wint u uiteraard tijd en zorgen! Catering gebeurt steeds inhouse.

  Wenst u zorgeloos te overnachten in de bruidssuite na uw de mooiste dag van uw leven? Reserveer alvast de bruidssuite en geniet de volgende dag van een ontspannend dagje Waer Waters.

  Iedere woensdag- en donderdagavond (uitgezonderd feestdagen) kan u bij ons terecht tussen 18 en 20 uur. Wij overlopen samen met u, hoe uw droomhuwelijk er moet en zien en bespreken de mogelijkheden. Onze 30 jaar ervaring helpt trouwfeest te verheffen tot een onvergetelijke dag. U kan uiteraard nog steeds nog steeds beroep doen op een weddingplanner.

  Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

  Organiseer uw trouwfeest in de Waerboom en ontvang een jaar gratis toegang tot de Wellness Waer Waters cadeau!*

  *(actie onderworpen aan voorwaarden: niet cumuleerbaar en voor feesten met een minimum van 150 personen voor volledig menu, geldig in 2018-2019)

  Waerboom is reeds jaren lid van HL België, Network of Professional Wedding Vendors. Geniet mee van onze ervaring en beleef de dag van je leven…