Trouwfeest met overnachting

Waerboom in Groot-Bijgaarden biedt u een unieke locatie voor een trouwfeest met overnachting in de buurt van Brussel! In de groene omgeving van Groot-Bijgaarden vindt u een uniek landschap waar oorspronkelijk de Waerboom hoeve was gevestigd. In de afgelopen 30 jaar is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een veelzijdige horecagelegenheid waar u vandaag de dag zowel voor een diner als een overnachting, een feest of een vergadering terecht kunt. In slechts 5 min rijden bent u in Brussel en ook Gent is slechts een ritje van 20 minuten, waardoor ons complex ook nog eens uitstekende te bereiken is!

Beleef een bijzonder trouwfeest met overnachting bij de Waerboom

Altijd al gedroomd van een trouwfeest op een exclusieve locatie met een overnachting in de buurt? Bij de Waerboom maken we uw droom waar! Op ons unieke landgoed hebben we verschillende horecagelegenheden waar zowel feesten als diners worden verzorgd. Daarnaast is ons hotel voorzien van diverse kamers en zijn voor langere verblijven en privéovernachtingen studio’s beschikbaar in een kleiner dependance van het hotel. Een ideale locatie voor een onvergetelijk feest en een romantische huwelijksnacht!

Komt u onze feestzalen bekijken?

Kom gerust eens langs om de verschillende feestzalen en accommodaties te bekijken om te zien of een trouwfeest met overnachting bij de Waerboom iets voor u is! Voor een specifieke prijsopgave en meer informatie over de buffetmogelijkheden kunt u ook altijd contact met ons opnemen via het telefoonnummer: +32 (0)2 463 15 00.

Bekijk ook

trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheid | tuinfeest met bbq brussel | vergaderruimte met catering

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?