Bbq tuinfeest met overnachting

Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie voor een BBQ tuinfeest met een mogelijke overnachting in Brussel? Bekijk dan eens de exclusieve feestlocatie en het sfeervolle hotel van de Waerboom in Groot-Bijgaarden! Op ons landgoed ten noordwesten van Brussel vindt u een verscheidenheid aan horecamogelijkheden waardoor er voor ieder feest en elke bijeenkomst bij ons wel een geschikte zaal te vinden is. Naast de diverse feestzalen biedt de groene omgeving tevens een uitstekende locatie voor een gezellig tuinfeest met BBQ en overnachting!

BBQ tuinfeest met een bijzondere locatie voor een overnachting

De Waerboom is de ideale locatie voor een BBQ tuinfeest met overnachting in de buurt van Brussel. In de groene omgeving kunt u even vluchten van het drukke stadsleven en in een sfeervolle omgeving genieten van heerlijk eten en een goed gezelschap. Zowel voor kleine als grote groepen hebben wij geschikte locaties voor een exclusief feest. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om na het feestgedruis te blijven overnachten in ons gastvrije hotel waardoor u niet meer naar huis hoeft te rijden en de volgende morgen aan het ontbijtbuffet nog even na kunt praten over de gezellige avond. Ons hotel beschikt over een spa en wellness waar u kunt genieten van een heerlijke massage. Ons hotel, ook uw thuis.

Gezellig tuinfeest met BBQ en overnachting organiseren nabij Brussel
Zowel in ons hotel als het restaurant en de feestzalen in Groot-Bijgaarden worden door onze keuken de meest verfraaide en lekkerste gerechten geserveerd. Onze huiskeuken is veelal geïnspireerd op de traditionele Frans-Belgische keuken en maakt enkel gebruik van uitstekende kwaliteit producten. Of u nu een gastronomisch driegangenmenu bestelt, een tuinfeest met BBQ buffet laat verzorgen of een traiteur laat komen vanuit Brussel, alle gerechten worden bij ons met liefde en zorg voor u bereid! Bekijk de gerechten van dit seizoen of kom langs in ons restaurant om de verschillende gerechten te proeven.

Zorgeloos genieten op een unieke locatie

Wilt u ook zorgeloos genieten van een BBQ of tuinfeest of bijvoorbeeld een huwelijksfeest en deze met een overnachting afsluiten? Neem dan gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. U bereikt ons op het telefoonnummer: +32 (0)2 463 15 00 of via het contactformulier.

Bekijk ook

brunchen op zondag | feest met overnachting | feestzaal huwelijk

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?