Bbq tuinfeest met overnachting

Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie voor een bbq tuinfeest met een mogelijke overnachting? Bekijk dan eens de exclusieve feestlocatie en het sfeervolle hotel van de Waerboom in Groot-Bijgaarden! Op ons landgoed ten noordwesten van Brussel vindt u een verscheidenheid aan horecamogelijkheden waardoor er voor ieder feest en elke bijeenkomst bij ons wel een geschikte zaal te vinden is. Naast de diverse feestzalen biedt de groene omgeving tevens een uitstekende locatie voor een gezellig buitenfeest!

BBQ tuinfeest met een bijzondere locatie voor een overnachting

De Waerboom is de ideale locatie voor een bbq tuinfeest met overnachting in de buurt van Brussel. In de groene omgeving kunt u even vluchten van het drukke stadsleven en in een sfeervolle omgeving genieten van heerlijk eten en een goed gezelschap. Zowel voor kleine als grote groepen hebben wij geschikte locaties voor een exclusief feest. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om na het feestgedruis te blijven overnachten in ons gastvrije hotel waardoor u niet meer naar huis hoeft te rijden en de volgende morgen aan het ontbijtbuffet nog even na kunt praten over de gezellige avond. Ons hotel geschikt over een Spa en Wellness waar u kunt genieten van een heerlijke massage. Ons hotel, ook uw thuis.

Zorgeloos genieten op een unieke locatie

Wilt u ook zorgeloos genieten van een bbq of tuinfeest en deze met een overnachting afsluiten? Neem dan gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. U bereikt ons op het telefoonnummer: +32 (0)2 463 15 00

Bekijk ook

brunchen op zondag | feest met overnachting | feestzaal huwelijk

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?