BBQ Tuinfeest

Voor een bbq tuinfeest bent u bij de Waerboom in Groot-Bijgaarden aan het juiste adres! Op een steenworp afstand van Brussel vindt u het unieke complex van de Waerboom. Al ruim 30 jaar bieden wij u hier een verscheidenheid aan horecamogelijkheden in een groene en sfeervolle omgeving. Zowel voor evenementen als privé en zakelijke bijeenkomsten hebben we de juiste zalen en voorzieningen in huis en heten we u daarom van harte welkom. Kom eens gezellig langs om een indruk te krijgen van de sfeer en de uitgebreide mogelijkheden!

Bbq tuinfeest bij de Waerboom: heerlijk eten en gastvrije service

De Waerboom biedt u onder meer een brede keuze aan buffetten, keukens en dinermogelijkheden. Hierbij staan producten van een goede kwaliteit, liefde voor eten en een professionele bereiding voorop waardoor u kunt rekenen op heerlijk eten en gastvrije service. Onze traiteurs bieden u tevens de mogelijkheid om voor groepen eten en buffetten te laten bezorgen. Wij zetten alles klaar in een box waarna u aan de hand van een handleiding eenvoudig zelf de gerechten kunt bereiden en opdienen. Ideaal voor de feestdagen, een bbq tuinfeest of een verjaardagsborrel!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Onze gerechten en buffetten zijn grotendeels gebaseerd op de traditionele Frans-Belgische keuken en worden enkel bereid met verse producten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een buffet voor uw bbq of tuinfeest of heeft u geen zin om tijdens de feestdagen in de keuken te staan? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een diner aan huis! Heeft u vragen? Bel gerust naar +32 (0)2 463 15 00.

Bekijk ook

bbq tuinfeest met overnachting | brunchen op zondag | feest met overnachting

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?