Brunchen op zondag

Wilt u heerlijk brunchen met uw familie op zondag? Salons Waerboom organiseert een aantal keer per jaar op zondag dé Super Brunch mét dansgelegenheid en maandelijks talrijke evenementen met of zonder dansgelegenheid. Wij bieden u een prachtig en uitgebreid buffet met muzikale omlijsting van een live orkest en DJ. Dansend de week afsluiten kan niet beter! Let op dat u tijdig reserveert.

Verschillende buffetten bij Salons Waerboom, waaronder brunchen op zondag

Salons Waerboom is pionier van de streek op het gebied van brunches en zondagse buffetten. Wij presenteren een aantal keer per jaar een heerlijke zondagsbrunch: voor de gehele familie, vriendengroep, vereniging of gewoon met z’n tweetjes. Iedere maand organiseren wij diverse evenementen, meestal op zondag maar ook op feestdagen en soms zelfs in de avond. Onze brunches, lunches en buffetten zijn het uitgelezen moment om de Waerboom gastronomisch te ontdekken en te genieten van de Waerboomservice met een kleiner gezelschap. Ontdek snel onze verschillende concepten, met en zonder dansgelegenheid. Bent u nog op zoek naar de ideale manier om het jaar af te sluiten met vrienden en familie? Bekijk snel ons eindejaarprogramma.

Brunchen op zondag? Reserveer snel

Ook voor een gastronomische invulling van uw seminarie, verjaardag, jubileum of huwelijk kunt u bij Salons Waerboom uitstekend terecht. Heeft u vragen over onze concepten? Neem dan contact op door te bellen naar +32 (0)2 463 15 00. Alle aankomende evenementen vindt u in de kalender. Zorg dat u tijdig reserveert, zeker wanneer u met een grotere groep op zondag wilt brunchen.

Bekijk ook

feest met overnachting | feestzaal huwelijk | locatie personeelsfeest

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?