Vergaderruimte met catering

Wanneer u op zoekt bent naar een locatie voor uw seminarie, inclusief overnachting, vindt u bij Salons Waerboom een exclusieve locatie die voldoet aan al uw wensen. Een seminarie in een groene omgeving inspireert tot rust en concentratie. Ideaal om in deze geest een doeltreffend seminarie met overnachting te organiseren. Salons Waerboom biedt een ruim aanbod aan flexibele vergaderzalen voor meetings, seminaries, congressen, exposities en forums voor 10 tot 900 personen.

Plan uw seminarie met overnachting op een exclusieve locatie

Een seminarie met overnachting organiseren is geen gemakkelijke taak. Er komen veel facetten bij kijken, zoals ligging, faciliteiten en diensten. Al deze elementen vereisen zorgvuldige aandacht. U vindt echter geen betere vergaderzaal voor uw volgende meeting dan bij Salons Waerboom. Wij staan u bij in de organisatie van uw vergadering. Waarom kiezen voor een seminarie met overnachting bij de Waerboom? U heeft gratis wifi in het hele complex, wij hebben een samenwerking met professionele audiovisuele partners, goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid.

Hotel in een groene omgeving

Ons hotel met 45 kamers maakt het perfect mogelijk om seminars te organiseren waarbij overnachting is inbegrepen. De charmante kamers stralen warmte uit en zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen zoals massief eiken meubels en bourgondische stenen. U heeft gratis toegang tot de fitness en wellness. Kunt u wel een ontspannende massage gebruiken na een vergadering of seminar? Laat u dan eens stevig verwennen. Het hotel-restaurant is geopend van maandag tot en met donderdag, maar zondag bent u ook welkom voor een heerlijke brunch. De keuken is gebaseerd op de Frans-Belgische gastronomie.

Boek een plaats voor een seminarie

Een seminarie met overnachting in een groene omgeving heeft als unieke eigenschap de ontspannende omgeving. Bij Salons Waerboom zijn uw vergaderingen niet alleen productief, maar ook onvergetelijk! Wij nemen graag de tijd om samen met u te kijken naar hoe wij uw seminarzaal het beste kunnen inrichten. U vraagt vrijblijvend een offerte aan voor uw business-event, hetzij een seminarie of personeelsfeest. Heeft u vragen of wilt u meer weten wat wij u te bieden hebben? Neem dan telefonisch contact op via: +32 (0)2 463 15 00.

Bekijk ook

seminariezaal | trouwfeest met overnachting | trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheid

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?