Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheid

Bent u op zoek naar een toptrouwlocatie met overnachtingsmogelijkheid voor u en uw gasten? Kom dan naar Salons Waerboom in Groot-Bijgaarden. Wij bieden een unieke locatie, midden in een groene omgeving. Het is een prachtige locatie in de natuur waar u gegarandeerd geniet van uw bijzondere dag. Bij ons kunt u uw complete bruiloft zowel binnen als buiten vieren.

Toptrouwlocatie met overnachtingsmogelijkheid voor u en uw gasten

Al meer dan dertig jaar heeft Waerboom ervaring in het organiseren van trouwfeesten. Wij bieden u een rijk aanbod aan bijzondere en unieke zalen, die zijn aangekleed met rustieke materialen, Bourgondisch steen en massieve eik. Ons domein biedt prachtige tuinen en terrassen, zalen in Bourgondische stijl en een exquise keuken. Al deze zalen zijn uiteraard geheel naar eigen wens en smaak in te richten. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Naast een feestzaal, kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een heuse ceremoniezaal. In een prachtig decor spreekt u uw huwelijksbeloften aan elkaar uit, waarna u doorgaat naar de feestzaal om samen met uw dierbare tot in de late uurtjes de mooiste dag van uw leven te vieren. Indien gewenst, eindigt uw dag in onze prachtige bruidssuite waar u eerste nacht als getrouwd stel kunt doorbrengen. Kiest u voor een trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheid in een prachtige groene omgeving?

Persoonlijke culinaire invulling

Op uw toptrouwlocatie zorgen onze chef-kok en zijn team graag voor een perfecte en vooral persoonlijke culinaire invulling. Aan de hand van uw wensen en ideeën en natuurlijke onze ervaring bepalen we samen de invulling voor de mooiste dag van uw leven. Zo kunt u met een gerust hart ‘’ja, ik wil’’ zeggen tegen uw geliefde.

Vier de mooiste dag van uw leven bij Waerboom

Wilt u uw huwelijk vieren op een toptrouwlocatie met overnachtingsmogelijkheid? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Waerboom? In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer. Bel hiervoor naar +32 (0)2 463 15 00. Heeft u al in uw hoofd wat u wilt? Vraag dan gratis een offerte aan.

Bekijk ook

tuinfeest met bbq brussel | vergaderruimte met catering | bbq tuinfeest

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?