Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheid

Bent u op zoek naar een trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheid voor u en uw gasten? Kom dan naar Salons Waerboom. Wij bieden een unieke locatie voor uw trouwfeest, midden in een groene omgeving, met stijlvol hotel voor een romantische overnachting. Het is een prachtige locatie in de natuur waar u gegarandeerd geniet van uw bijzondere dag. Bij ons kunt u uw complete bruiloft zowel binnen als buiten vieren.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheid voor u en uw gasten

Al meer dan dertig jaar staat Waerboom in Groot-Bijgaarden bekend als een toptrouwlocatie, inclusief overnachting indien gewenst. Wij bieden u een rijk aanbod aan bijzondere en unieke zalen, die zijn aangekleed met rustieke materialen, bourgondisch steen en massieve eik. Ons domein biedt prachtige tuinen en terrassen, zalen in bourgondische stijl en een exquise keuken. Al deze zalen zijn uiteraard geheel naar eigen wens en smaak in te richten. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, wat van ons echt een toptrouwlocatie maakt voor elk verliefd paar. Naast een feestzaal, kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een heuse ceremoniezaal. In een prachtig decor spreekt u uw huwelijksbeloften aan elkaar uit, waarna u doorgaat naar de feestzaal om samen met uw dierbare tot in de late uurtjes de mooiste dag van uw leven te vieren. Indien gewenst, eindigt uw dag in onze prachtige bruidssuite waar u uw eerste nacht als getrouwd stel kunt doorbrengen. Kiest u voor een trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheid in een prachtige groene omgeving? Wij zorgen voor een onvergetelijk trouwfeest met romantische overnachting!

Vier de mooiste dag van uw leven bij ons

Wilt u uw huwelijk vieren op een toptrouwlocatie met overnachtingsmogelijkheid? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw trouwfeest met overnachting bij Waerboom in Groot-Bijgaarden? In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer. Bel hiervoor naar +32 (0)2 463 15 00. Heeft u al in uw hoofd wat u wilt? Vraag dan gratis een offerte aan.

Bekijk ook

tuinfeest met bbq brussel | vergaderruimte met catering | bbq tuinfeest

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?