Feest met overnachting

Salons Waerboom biedt een unieke feestzaal aan voor een sfeervol feest met overnachting in ons huiselijke hotel te Groot-Bijgaarden. Zowel gedurende het feest als tijdens de overnachting met ontbijt, genieten uw gasten van onze prachtige locatie en voortreffelijke service! U kan bij ons volop genieten van de ambiance van uw feest zonder u zorgen te maken om de terugrit.

Feest met overnachting in een stijlvol hotel

Salons Waerboom is een familiebedrijf waar service en kwaliteit al 30 jaar lang hoog in het vaandel staan! Dankzij onze ruime ervaring met het organiseren en verzorgen van feesten, kunt u er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Een feest in een stijlvolle feestzaal met overnachting in een hotel is een geweldige ervaring op ons domein te Groot-Bijgaarden, met zijn prachtige tuinen en terrassen, de bourgondische sfeer en de exquise keuken! Bij Salons Waerboom hebben we voor ieder feest een bijzondere, geschikte zaal of buitenlocatie, hetzij een trouwfeest of personeelsfeest. Onze medewerkers overleggen graag met u wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn! Kiest u voor een feest in onze bijzondere feestzaal inclusief overnachting in het hotel? Dat bespaart u een hoop zorgen!

Geniet van een zorgeloos feest dankzij ons hotel

De feestzaal en het hotel van Salons Waerboom zijn goed bereikbaar in Groot-Bijgaarden, vlak bij Brussel op het knooppunt van de Brusselse Ring en de E40 richting Gent. Salons Waerboom heeft een privéparking voor 400 wagens. Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen +32 (0)2 463 15 00. Ook via het contactformulier bereikt u ons eenvoudig. We helpen u graag verder!

Bekijk ook

feestzaal huwelijk | locatie personeelsfeest | seminarie met overnachting

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?