Feest met overnachting

Salons Waerboom in Groot-Bijgaarden biedt een unieke feestzaal voor een sfeervol feest met overnachting in ons huiselijke hotel. Zowel gedurende het feest als tijdens de overnachting met ontbijt, zullen uw gasten genieten van onze prachtige locatie en voortreffelijke service! U kan bij ons volop genieten van de ambiance van uw feest zonder u zorgen te maken om de terugrit.

Feest met overnachting in een huiselijk hotel

Salons Waerboom is een familiebedrijf waar service en kwaliteit al 30 jaar lang hoog in het vaandel staan! Dankzij onze ruime ervaring met het organiseren en verzorgen van feesten, kunt u er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Een feest in een stijlvolle feestzaal met overnachting in een hotel is een geweldige ervaring op het domein van Salons Waerboom, met zijn prachtige tuinen en terrassen, de bourgondische sfeer en de exquise keuken! Bij Salons Waerboom hebben we voor ieder feest een bijzondere, geschikte zaal of buitenlocatie. Onze medewerkers overleggen graag met u wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn! Kiest u voor een feest in een bijzondere feestzaal inclusief overnachting in het hotel? Dat bespaart u een hoop zorgen!

Zorgeloos feesten dankzij het hotel

De feestzaal en het hotel van Salons Waerboom is goed bereikbaar in Groot-Bijgaarden, vlakbij Brussel op het knooppunt van de Brusselse Ring en de E40 richting Gent. Salons Waerboom heeft een privé parking tot 400 wagens. Een routeplan naar Salons Waerboom kunt u hier downloaden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen +32 (0)2 463 15 00. We helpen u graag verder!

Bekijk ook

feestzaal huwelijk | locatie personeelsfeest | seminarie met overnachting

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?