Feestzaal voor uw huwelijk

Salons Waerboom biedt u een unieke, sfeervolle feestzaal voor uw huwelijk, of u nu een intieme bruiloft viert of veel gasten hebt en een grote zaal zoekt voor uw trouwfeest! Ons unieke complex ligt midden in het groen in Groot-Bijgaarden en biedt unieke mogelijkheden, zowel binnen als buiten. Lees verder en ontdek meer over de mogelijkheden voor uw trouwfeest in een grote of kleine zaal van ons familiebedrijf!

Kies voor onze sfeervolle feestzaal voor een onvergetelijk huwelijk

Bij Salons Waerboom hebben we voor ieder feesten huwelijk een bijzondere, unieke zaal of buitenlocatie. Ons domein biedt prachtige tuinen en terrassen, zalen in bourgondische stijl en een exquise keuken. Bij ons zult u altijd de ideale feestzaal vinden voor uw huwelijk! Ongeacht of u op zoek bent naar een kleine of net een grote zaal voor uw trouwfeest. Uw gasten genieten van de sfeervolle locatie en de uitstekende catering die wij verzorgen. Bovendien is er bij Salons Waerboom de gelegenheid voor u en uw gasten om in ons hotel te overnachten na de feestelijkheden. Als familiebedrijf hebben wij al 30 jaar ervaring in het organiseren en verzorgen van trouwfeesten, zodat u zeker bent dat alles tot in de puntjes geregeld is als u kiest voor onze zaal!

Organiseer uw trouwfeest in onze grote zaal

Salons Waerboom te Groot-Bijgaarden biedt privéparking voor 400 wagens, zodat uw gasten geen problemen hebben met parkeren. Ons complex is prima bereikbaar in Groot-Bijgaarden, vlak bij Brussel op het knooppunt van de Brusselse Ring en E40 richting Gent. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een feestzaal huren bij Salons Waerboom voor uw huwelijk? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32 (0)2 463 15 00. Ook voor andere evenementen, zoals personeelsfeesten en tuinfeesten zijn we u graag van dienst!

Bekijk ook

locatie personeelsfeest | seminarie met overnachting | seminariezaal

Voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte

Waar vindt u ons?